Леко развитие на политическата сцена. Появи се нов играч. Номинацията за

...
Леко развитие на политическата сцена. Появи се нов играч. Номинацията за
Коментари Харесай

Журналистът Александър Попов: Има минимален шанс за правителство

Леко развиване на политическата сцена. Появи се нов състезател. Номинацията за министър председател на ГЕРБ-СДС е еврокомисарят Мария Габриел.

" Влязохме в нов стадий на политическото говорене, най-сетне имаме персона, която е претендент за министър председател. Всички тези безредици привлякоха вниманието на читателите, само че скептицизмът по темата ще имаме ли държавно управление, или няма да имаме, остава. Направи усещане, че ГЕРБ-СДС стартира да играе крепко в полето на " Продължаваме промяната " с техни ходове и ще бъде забавно по какъв начин ще протекат диалозите сред тях ", коментира главният редактор на dnes.bg Александър Попов в " България заран ".

" Има някакъв най-малък късмет за държавно управление, заражда се една коалиция, която може да мине без " Продължаваме промяната ". Те към момента се държат сякаш са спечeлили изборите. Те би трябвало да играят опозиционната си роля, сега това не го виждаме и могат да останат в една изолираност, която да им изиграе неприятна смешка ", счита журналистът.

Попов уточни, че тази седмица читателите са се развълнували доста от катастрофата на бул. " Сливница " в София.

" Този проблем с войната на пътя продължава дълги години, хората стачкуват, само че дневният ред на обществото е напълно различен от това, което се случва в Народното събрание. Тези хора желаят да имат парламент. Когато изискат законови планове, да има кой да ги направи ", акцентира  той пред Bulgaria ON AIR.

Тази седмица футболът също е привлякъл вниманието на читателите, защото се организираха полуфиналите за Купата на България и тези за Шампионската лига. Попов сподели също, че се чакаме да разберем дали Александър Везенков ще направи трансфер в НБА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР